Teràpia online professional: Psicòloga especialitzada en Ansietat, Estrès, Duel…

Oferim sessions de teràpia a distància adaptades al context actual. Gaudeix d’un servei de qualitat des de casa. Estalviant temps i desplaçaments innecessaris.

El procés de teràpia en línia és similar al d’una teràpia presencial, encara que presenta algunes diferències. Entre els principals avantatges destaca la flexibilitat més gran en els horaris, l’estalvi de temps, a més, el cost de la sessió és menor.

Les principals línies de recerca han establert l’eficàcia de la teràpia en línia amb uns resultats dels tractaments almenys iguals als presentats per les sessions de teràpia presencials tradicionals (cara-a-cara). A més, la teràpia en línia beneficia una major assiduïtat per part del pacient.

Com fem les sessions en línia

Les sessions en línia es poden fer per videotrucada, per Skype, a través de la plataforma Doctoralia, i fins i tot per telèfon.

El funcionament d’una teràpia en línia és igual a la que seria via presencial, amb sessions de 55 minuts. Només heu de contactar amb mi per reservar la vostra cita. Un cop tindrem la primera sessió, et recomano estar tranquil i explicar-me detalladament la situació per la que estàs travessant. Podem tenir sessions cada setmana o 15 dies i també t’enviaré material o “deures” perquè puguis continuar avançant a la teràpia.

Si cerques psicòloga online, no dubtis a contactar-me per a més informació o reservar la teva cita a l’agenda aqui.

Serveis teràpia online

Ansietat

A les meves sessions treballarem unes pautes per abordar la situació del dia a dia per reduir els nivells d’ansietat i buscarem les causes que ens generen realment aquesta ansietat per eliminar-la del tot.

Estrès

Tens la sensació de no arribar a tot? Estàs sobrepassat? A les meves sessions et donaré les eines per gestionar l’estrès i recuperar qualitat de vida.

Malestar

A les meves sessions t’ajudaré a mirar la situació amb perspectiva i junts trobarem unes pautes que t’ajudin a trobar una resposta i a millorar el teu benestar.

Dols

En algunes ocasions els dols poden presentar certes dificultats d’afrontament, això és especialment important quan hi ha determinades situacions que han envoltat el decés de la persona. Per a aquestes situacions és especialment important tenir el suport adequat per tal de poder treballar el dol i integrar-lo.

Dificultat en les relacions familiars

No et trobes a gust amb el teu entorn familiar? No t’acabes d’entendre amb la teva parella? A les meves sessions treballarem i reflexionarem sobre els patrons familiars i et donaré les eines per millorar les relacions familiars.

Gestió de les emocions

Moltes vegades tenim dificultats perquè ens costa entendre les nostres emocions i les dels altres, gestionar-les. T’ajudaré a identificar-les i a millorar el teu autoconeixement i la teva autoestima.

Maternitat i paternitat

Amb les meves sessions us ajudaré a establir un bon vincle amb el nadó, però, sense desatendre les necessitats psicoemocionals que teniu els pares i les mares en aquest moment.

Entrenarem habilitats parentals que us ajudaran a adquirir hàbits per afrontar la maternitat i la paternitat amb optimisme. I reforçarem el bon vincle amb el nouvingut.

Criança conscient

Tens la sensació de cridar tot el dia? Perds els papers amb els teus fills? Tens dubtes de si ets prou bona mare? No saps com gestionar situacions del dia a dia?

Et donaré les pautes per treballar i criar els teus fills o filles de manera conscient.