La teva psicòloga a Vic

Ofereixo sessions de teràpia personalitzades a Vic (Barcelona) per a situacions com ansietat, estrès, malestar, duels, dificultat en les relacions familiars, gestió de les emocions, maternitat i paternitat; així com, criança conscient entre d’altres.

La teràpia psicològica se centra en l’avaluació, el diagnòstic, el tractament, la prevenció i el seguiment dels problemes psicològics i l’assessorament per manejar, afrontar, superar i/o prevenir aquests problemes. Totes les tècniques i eines que utilitzo han passat les proves necessàries per demostrar la seva eficàcia i efectivitat pels diferents trastorns que tractem.

Si estàs buscant psicòloga a Vic o rodalies no dubtis a consultar-me, estaré encantada d’atendre’t i assessorar-te. Recordeu que podeu consultar les meves tarifes aquí i demanar hora aquí.

Què podem tractar en teràpia?

Ansietat

Tens dificultats per dormir? Excés o manca de gana? Sents el cor molt accelerat o opressió al pit? Tens dificultat per respirar? Tots aquests són símptomes que ens poden indicar que tenim ansietat.

A les meves sessions treballarem unes pautes per abordar la situació del dia a dia per reduir els nivells d’ansietat i buscarem les causes que ens generen realment aquesta ansietat per eliminar-la del tot.

Estrès

Tens la sensació de no arribar a tot? Estàs sobrepassat? Creus que estàs estressat o estressada tota l’estona? Necessites vacances de la teva vida? Tens ganes de marxar corrents? Emmalalteixes molt sovint? Això podria indicar que tens estrès.

A les meves sessions et donaré les eines per gestionar l’estrès i recuperar qualitat de vida.

Malestar

No estàs bé però no saps per què? Sents que alguna cosa falla però no saps què? No acabes de ser feliç tot i que sembla que tot va bé?

A les meves sessions t’ajudaré a mirar la situació amb perspectiva i junts trobarem unes pautes que t’ajudin a trobar una resposta i a millorar el teu benestar.

Dols

En algunes ocasions els dols poden presentar certes dificultats d’afrontament, això és especialment important quan hi ha determinades situacions que han envoltat el decés de la persona. Per a aquestes situacions és especialment important tenir el suport adequat per tal de poder treballar el dol i integrar-lo.

Per tal que aquesta integració es faci possible és necessari un espai, on sense judici de cap mena es puguin expressar i transitar totes les emocions que formen part del procés de dol, així assegurar que s’ha produit l’elaboració del dol i que no quedarà “enquistat”.

Dificultat en les relacions familiars

No et trobes a gust amb el teu entorn familiar? No t’acabes d’entendre amb la teva parella? Tens la sensació de perdre la connexió amb els teus fills o filles? Tens una bona relació amb els teus fills però t’agradaria tenir més eines perquè encara fos millor?

A les meves sessions treballarem i reflexionarem sobre els patrons familiars i et donaré les eines per millorar les relacions familiars.

Gestió de les emocions

Moltes vegades tenim dificultats perquè ens costa entendre les nostres emocions i les dels altres, gestionar-les. T’ajudaré a identificar-les i a millorar el teu autoconeixement i la teva autoestima.

Maternitat i paternitat

Heu tingut un nadó i us sentiu desorientats o desbordats per la situació? Segurament heu assistit a les classes prepart, però que passa quan arriba el nadó?

Amb les meves sessions us ajudaré a establir un bon vincle amb el nadó, però, sense desatendre les necessitats psicoemocionals que teniu els pares i les mares en aquest moment.
Entrenarem habilitats parentals que us ajudaran a adquirir hàbits per afrontar la maternitat i la paternitat amb optimisme. I reforçarem el bon vincle amb el nouvingut.

Criança conscient

Tens la sensació de cridar tot el dia? Perds els papers amb els teus fills? Tens dubtes de si ets prou bona mare? No saps com gestionar situacions del dia a dia?

Et donaré les pautes per treballar i criar els teus fills o filles de manera conscient.