Els nous començaments

Avui aquesta pàgina web comença de nou, comença amb nova imatge i nous serveis, a més dels que ja s’oferien abans.

Tornar a començar.

És un concepte que a vegades fa por, sobretot si aquest nou inici no l’hem escollit nosaltres, sinó que ens ha vingut donat per les circumstàncies o perquè algú altre ha pres la decisió.

Això fa que a vegades, aquest nou inici es visqui amb patiment, com un començar des de zero, com un salt al buit sense saber on anirem a parar, però no és així. Ni comencem de zero, ni saltem al buit sense saber on, el cert és que comencem un nou camí, o millor dit, un nou tram del camí que ja és la nostral vida, potser sí que hi haurà condicions que seran diferent, i que evidentment sortir de la nostra zona de comfort tindrà cert grau de descobriment de coses noves i d’incertesa, però el cert és que tot el que ja sabem, les experiències i els aprenentatges conformen un bon reguitzell d’eines que ens seran útils, i sobretot sobretot, el que serà molt important serà escollir viure aquest nou inici amb els ulls nets, per deixar de témer allò que hi pugui haver rere la següent corba, i estar simplement desitjant de descobrir-ho, sabent que seran noves oportunitats, noves persones, noves experiències, perquè com deia una cançó, no som arbres, per això tenim dos peus.

Per tant no deixis mai de caminar, prent-te un descans si creus que el necessites, el temps just per recuperar forces, ni massa curt com per no estar recuperat del tot, ni massa llarg com perquè el costum t’espanti, i després sense por camina cap endavant, cap als nous començaments, cap a la felicitat.

I ja saps, recorda’t de somriure almenys 5 cops al dia.