Regal

En aquests moments que hem de fer aquesta parada en el nostre ritme de vida habitual en pro del bé comú i de la salut de tots, és moment que tots poguem posar el nostre granet de sorra per ajudar a cuidar-nos i a fer més passables les estones.

Fa uns anyets es va publicar la meva primera novel·la.

Escrita durant un periode de visites a molts metges pel meu estat de salut amb perspectiva incerta.

Va ser una novel·la que es va gestar de les meves hores, però que es va publicar a través del micromecenatge de moltes persones. Algunes que tenien principalment afecte per mi, altres per la literatura i altres pel swing, però fos com fos, afecte al cap i a la fi.

Una novel·la que parla de la vida, de l’amor, dels imprevistos, de les eleccions, però que sobretot ens parla de que en la majoria d’ocasions el que marca és la nostra percepció de les coses i com decidim enfrontar-nos-hi.

Així que aquest llibre fruit de tant afecte i estimació te’l faig arribar en aquest moments junt amb molt afecte i estimació, i també esperança, tant necessaris per aquest moments que estem vivint.

Te’l pots descarregar aquí mateix (metre duri l’estat d’alarma), espero que el gaudeixis i t’ajudi a passar les hores. I no dubtis en fer-lo arribar a qualsevol persona que creguis a qui pot fer companyia i ajudar a passar l’estona.

Una abraçada.