Bones Festes!

Us volem desitjar molt bones festes, i ja de passada alguns consells pràctics per aquestes dates.

Per encertar els regals, sobretot fes-los pensant en l’altra persona, en el que li agradaria rebre, no en el que a tu t’agradaria rebre, és a dir, escull-lo portant les seves sabates, no les teves.

El que el regal agradi o no, té més a veure amb que la persona sàpiga que hi hem dedicat temps a escollir-lo i que l’hem seleccionat per a ella, que no pas amb el valor absolut monetari que tingui.

Una bona alternativa als regals materials són les experiències, regalar activitats que podreu fer junts, ja que això mostrarà un desig d’enfortir el vincle, i a més us permetrà crear nous records compartits.

És molt engrescador que els menuts de la llar s’impliquin en l’elecció dels regals, per descobrir la importància de fer coses elaborades per als altres.

Al voltant de la taula o del tió o dels regals, si una cosa de les que sents té dues interpretacions, una que podríem considerar la bona o neutre i una altra de feridora, escull sempre el significat bo o neutre, i dóna la teva resposta en funció d’aquest significat, sobretot perquè és possible que la persona no tingués intenció de ferir, i fins i tot si la tingués, fent-ho d’aquesta manera es podran estalviar la majoria de conflictes que en alguna ocasió apareixen per aquestes dates.

En definitiva, que com que el millor regal que podem fer, i el que ens agrada rebre és el temps, hem de fer tots els possibles perquè aquest temps sigui de qualitat, ja que com cita la frase cèlebre, el temps no és or, val molt més que l’or, perquè amb temps pots trobar or, però amb or no pots trobar temps.

Us desitgem molt Bones Festes, i ja sabeu, recordeu-vos de somriure almenys 5 cops al dia.